måndag 13 februari 2012

Inte ens till en sockerkaka....

...tror jag att jag får ihop om jag tittar på visningsstatistiken...så då finns två alternativ: höja priset per titt eller rycka upp mig lite mer med bloggandet. Jag tror kanske lite mer på det senare alternativet, men jag märker väldigt lite av er som är här och kikar. Några tummar upp och påståenden om att jag dricker för lite vin ser jag, men i övrigt har jag dålig koll på er kära vänner. Ge er till känna vetja!

Ikväll då...ja, i ett svagt ögonblick hade jag planer på att BAKA BRÖD. Meeen...det blev inte så. Näe, jag är på alldeles för dåligt humör för att orka med ett misslyckande i köket. Jag återkommer med rapport om bakningen när den går av stapeln. Kanske kanske, beroende på resultat, publicerar jag en bild på det hela också.

Annars då, vad har hänt...
Jo, jag har kommit fram till:
1. Att magen inte blir särskilt glad av kaffe. Inte nu heller...
2. Att våren kan få komma nu.
3. Att jag vill ha ett par gröna byxor. Även om de som jag har spanat på inte kostade en förmögenhet trodde jag för en sekund att Gina Tricots gröna (lite för gröna, men nästan lika bra) jeans för några kronor billigare skulle kunna vara något. Men jag hade fel. Gina har en något tunnare kropp än jag. Även i de lite större storlekarna.
4. Att min 30:e födelsedag i höst inte är något att fira. Inte över huvud taget. Jag har en ålderskris och bävar inför spektaklet. För att slippa bli påmind har detta lett till att jag gärna förtränger att många i min omgivning fyller lika många år i år. Men jag ska skärpa mig. Det är klart jag är glad för mina vänner om de är nöjda över att bli 30. Själv skulle jag kunna gråta en skvätt varje gång jag inte får visa legitimation på Systembolaget.

Hej för ikväll!

3 kommentarer:

  1. Jag var helt övertygad om att jag skulle få en ålderskris också, men den kom aldrig? Kanske för att jag kom på att varje nytt år jag levt har gjort mig till en bättre människa.Det är helt sant! Förstå hur hemsk jag var vid 20? :P

    SvaraRadera
  2. 30 är väl ingen ålder? Det är utsidan som räknas å du är fortfarande fräsch som om du vore 24 ;) Kram.

    SvaraRadera
  3. HAHAHA, underbart att det står:
    "Bevisa att du inte är en robot"
    När man ska skicka iväg sin kommentar till dig!

    SvaraRadera